lunes, 24 de enero de 2011

24/01/2011

La setmana passada vaig estar un poc despistada, pero aixó demane disculpes.
La setmana passada, vam agafar tota la informació que faltava, es un treball molt costos, vam buscar molts llocs. En primer lloc vam planetjar tot el que anavem a fer tots els dies del viatge, momuments per a visitar, horaris, preus de museus... I el més costos de trobar es el menjar, és molt difícil trobar en internet els menus del restaurant on anem a dinar i el preu corresponent.
Vam tenir molta calma i jo pense que el treball de la búsqueda de informació ens va eixir com pensavem i el resultat ens pareix correcte. Per altra banda com ja teniem l'itineràri de cada dia fet, vam comença a buscar fotografíes de tots els llocs que anàvem a visitar. A més agafavem més d'una foto per si acas alguna no era vàlida.
Les imatges de fons estan totes trobades, com per exemple, l'apartament on anem a estar els cinc dies de viatge, el cotxe que anem a alquilar dos dies i tots els paisatges que anem a visitar d'AMSTERDAM.
Fora de l'escola tot el grup hem quedar per a fer nos les fotografies que anem a situar en el fons de les imatges buscades abans, de manera que amb el programma Ulead, farem un montage donant la sensació de que eixe viatge ha sigut realizat per nosaltres de veritat.
Les imatges que ens hem fet pensem que podem quedar molt bé per al treball, a sigut una activitat molt divertida.
No hem utilizat hores de clase per a fer les fotografies ja que perderiem temps d'ordinador i axí treballem ja les imatges.
La meua companya d'ordinador i jo hem fet dos montatges, el primer és al aeroport de Manises, València. Per a fer aquest treball, ens hem seleccionat amb Rastre, una foto de grup que teníem i com els nostres peus no eixien en la foto original, hem agafar fotografies de maletes les hem seleccionat per color i les hem posat a la vora dels nostres peus.
Jo pense que a sigut un treball molt vàlid per al projecte final.
Pense que anem molt enrarerides ja que ens queden moltes fotos per editar.
Aquesta setmana aniré informant de tot el que anem fent en les classes de informàtica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario