miércoles, 29 de septiembre de 2010

29/09/2010

En la classe d'avui hem tornat a escoltar la cançó de Miss sarajevo, i amb ella hem posat en pràctica com tallar una cançó i canviar-la de format ja que estava en mp3 i el power point no ho accepta.
Les indicacions les hem seguit de la pàgina que vaig nomenar en l'altra entrada en ella ens indicava els passos que
debiem seguir que són aquests:
-L'arxiu deu estar en format .
wav, si ho tenim en .mp3 utilitzarem el Audacyti para convertir-lo: projecto - importar àudio - busquem l'arxiu - arxivo - exportar com .wav.
Una vegada ho tinguem com .
wav anirem al power point i en transició de diapositives farem el següent: so - premem en la fletxa de la dreta - i agafarem altre so - buscarem el nostre arxiu .wav i acceptarem.
Tot el del
powerpoint ho hem de fer en la diapositiva on volem que comenci la música.

Per a tallar la música solament
tenim que augmentar amb la lupa la mesura del temps perquè ens surtin els segons exactes i seleccionem la part que volem tallar i la tallem. Audacyti és un programa que ja coneixem de l'any passat, ho utilitzem per als videos que preparem en la graduació.
Al final hem trobat altres cançons que ens semblen més adequades i ens hem decantat per "Soldat de paper" l'autor del qual és David Bisbal, parla sobre els nens soldats i els sentiments que produïx la guerra.
També hem afegit alguna diapositiva i incrustat text en unes altres en les quals el fons és una
imatge.
Demà tenim pensat dur la música i com ja tenim pràctica en pocs minuts tindrem tallada i canviat el seu format per a poder-la incrustar en el
power point.

No hay comentarios:

Publicar un comentario